Се продава градежно неизградено земјиште КО Ајватовци 6.175m2 Скопје

11633

Употребен

Се продава градежно неизградено земјиште КО Ајватовци 6.175m2 Скопје. Парцелата е приближно 80m x 80m. Излегува на спореден пат кај мв. Црквиште.

Повеќе детали

Основни Карактеристики на плац во Ајватовци Скопје

Услуга Се продава
Имот Плац
Состојба Градежно земјиште
Држава Македонија
Град Скопје
Населба Ајватовци
Површина m2 6175

Повеќе информации за плац во Ајватовци Скопје

-

Населбата Ајватовци е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Скопје према западниот и источниот дел на Македонија. Ајватовци има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Ајватовци имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Ајватовци е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Ајватовци. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Ајватовци со останатите делови од Македонија и градот Скопје.

прегледи

No customer reviews for the moment.

напиши преглед

Се продава градежно неизградено земјиште КО Ајватовци 6.175m2 Скопје

Се продава градежно неизградено земјиште КО Ајватовци 6.175m2 Скопје

Се продава градежно неизградено земјиште КО Ајватовци 6.175m2 Скопје. Парцелата е приближно 80m x 80m. Излегува на спореден пат кај мв. Црквиште.