Се издава деловен и магацински простор во Ѓорче Петров Скопје 1607m2

11453

Употребен

Се издава деловен и магацински простор во Ѓорче Петров. Објектот е со вкупна површина од 1607m2 од кои: Подрум со гаражен простор 623m2, Приземје 331m2, Прв спрат 331m2, Поткровје 332m2. Објектот има обезбеден паркинг простор, комуникацијата меѓу катовите е со лифт и со обезбеден пристап за хендикепирани лица. Објектот има 24 часовно обезбедување. Може да се издава и парцијално.

Повеќе детали

Основни Карактеристики на деловен простор во Горче Петров Скопје

Услуга Се издава
Имот Деловен Простор
Состојба Во нова зграда
Ентериер Празен
Држава Македонија
Град Скопје
Населба Горче Петров
Површина m2 1607

Повеќе информации за деловен простор во Горче Петров Скопје

-

Населбата Горче Петров е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Скопје према западниот и источниот дел на Македонија. Горче Петров има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Горче Петров имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Горче Петров е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Горче Петров. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Горче Петров со останатите делови од Македонија и градот Скопје.

прегледи

No customer reviews for the moment.

напиши преглед

Се издава деловен и магацински простор во Ѓорче Петров Скопје 1607m2

Се издава деловен и магацински простор во Ѓорче Петров Скопје 1607m2

Се издава деловен и магацински простор во Ѓорче Петров. Објектот е со вкупна површина од 1607m2 од кои: Подрум со гаражен простор 623m2, Приземје 331m2, Прв спрат 331m2, Поткровје 332m2. Објектот има обезбеден паркинг простор, комуникацијата меѓу катовите е со лифт и со обезбеден пристап за хендикепирани лица. Објектот има 24 часовно обезбедување. Може да се издава и парцијално.

30 други понуди во истата категорија: