Online only

For sale House in Vodno Skopje seven rooms 350m2 furnished or empty Macedonia

11370

Used

For sale House in Vodno Skopje seven rooms 350m2 furnished/empty. The house is located in a very peaceful neighborhood in Vodno, has front and back yard with approximate surface of 500m2. This house in Vodno Skopje has seven rooms, five bedrooms, four bathrooms, two fully equipped kitchen with utensils, its own heating system, sub level locker room, five balconies and two garages.

More details

500,000 €

Add to wishlist

Data sheet на house во Vodno Skopje

Service For sale
Property House
State of property In a new building
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Vodno
Space m2 60
Rooms (total) 7 (6 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 4
Balcony 5
Floor 2
Elevator no
Heating Own heating system
Air conditioner Yes
Garage Yes
Parking space Yes
Cellar Yes
Yard Yes

More info за house во Vodno Skopje

-

Населбата Vodno е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Vodno има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Vodno имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Vodno е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Vodno. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Vodno со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For sale House in Vodno Skopje seven rooms 350m2 furnished or empty Macedonia

For sale House in Vodno Skopje seven rooms 350m2 furnished or empty Macedonia

For sale House in Vodno Skopje seven rooms 350m2 furnished/empty. The house is located in a very peaceful neighborhood in Vodno, has front and back yard with approximate surface of 500m2. This house in Vodno Skopje has seven rooms, five bedrooms, four bathrooms, two fully equipped kitchen with utensils, its own heating system, sub level locker room, five balconies and two garages.

17 other products in the same category: