Online only

For sale House in Elshani Ohrid five rooms 250m2 furnished or empty Macedonia

11592

Used

For sale House in Elshani Ohrid five rooms 250m2 furnished or empty. The house is located in a very peaceful neighborhood in Elshani village, has front and back yard with approximate surface of 400m2. This house in Eleshani Ohrid tree bedrooms on the first floor, large living room and dining room with kitchen on first floor, and one studio room on sub level.

More details

Add to wishlist

Data sheet на house во Eleshec Ohrid

Service For sale
Property House
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Ohrid
Neighborhood Eleshec
Space m2 250
Rooms (total) 5 (4 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 3
Floor 2
Elevator no
Garage No
Parking space Yes
Cellar Yes
Yard Yes

More info за house во Eleshec Ohrid

-

Населбата Eleshec е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Ohrid према западниот и источниот дел на Македонија. Eleshec има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Eleshec имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Eleshec е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Eleshec. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Eleshec со останатите делови од Македонија и градот Ohrid.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For sale House in Elshani Ohrid five rooms 250m2 furnished or empty Macedonia

For sale House in Elshani Ohrid five rooms 250m2 furnished or empty Macedonia

For sale House in Elshani Ohrid five rooms 250m2 furnished or empty. The house is located in a very peaceful neighborhood in Elshani village, has front and back yard with approximate surface of 400m2. This house in Eleshani Ohrid tree bedrooms on the first floor, large living room and dining room with kitchen on first floor, and one studio room on sub level.

17 other products in the same category: