For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 83m2 empty Macedonia zoom

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 83m2 empty Macedonia

11369

Used

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 83m2 empty . The apartment is on the third floor with elevator and two balconies. This apartment in Taftalidze Skopje has two bedrooms, two bathrooms, central heating system and sub level locker room.

More details

80,000 €

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Taftalidze 1 Skopje

Service For sale
Property Apartment
Furnish Empty
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Taftalidze 1
Space m2 60
Rooms (total) 3 (2 bedrooms)
Bathrooms 2
Floor 3
Elevator Yes
Heating Central Heating
Cellar Yes

More info за apartment во Taftalidze 1 Skopje

-

Населбата Taftalidze 1 е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Taftalidze 1 има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Taftalidze 1 имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Taftalidze 1 е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Taftalidze 1. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Taftalidze 1 со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 83m2 empty Macedonia

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 83m2 empty Macedonia

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 83m2 empty . The apartment is on the third floor with elevator and two balconies. This apartment in Taftalidze Skopje has two bedrooms, two bathrooms, central heating system and sub level locker room.

30 other products in the same category: