For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 81m2 Grand Prestige Macedonia

11381

Used

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 81m2 empty or furnished. The apartment is on the fifth floor with elevator and balcony. This apartment in Taftalidze Skopje has two bedrooms, one bathrooms, one guest toilet, its own heating system.

More details

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Taftalidze 1 Skopje

Service For sale
Property Apartment
State of property In a new building
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Taftalidze 1
Space m2 60
Rooms (total) 3 (2 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 2
Balcony yes
Floor 5
Elevator Yes
Heating Own heating system
Air conditioner Yes

More info за apartment во Taftalidze 1 Skopje

-

Населбата Taftalidze 1 е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Taftalidze 1 има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Taftalidze 1 имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Taftalidze 1 е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Taftalidze 1. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Taftalidze 1 со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 81m2 Grand Prestige Macedonia

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 81m2 Grand Prestige Macedonia

For sale Apartment in Taftalidze Skopje three rooms 81m2 empty or furnished. The apartment is on the fifth floor with elevator and balcony. This apartment in Taftalidze Skopje has two bedrooms, one bathrooms, one guest toilet, its own heating system.

30 other products in the same category: