For rent office space in Center Skopje 550m2 empty Macedonia

11518

New product

For rent office space in Center Skopje 550m2 empty Macedonia. The office space is organized as Sub level (125m2), Ground floor (125m2), First floor (150m2), Second floor (150m2). Currently has total of 15 rooms, two bathrooms and four balconies per floor, its own heating system, total of 15 AC units, parking space for 4-6 vehicles and one garage space at disposal.

More details

Add to wishlist

Data sheet на office во Centar Skopje

Service For rent
Property Office
State of property In a new building
Furnish Empty
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Centar
Space m2 550
Rooms (total) 15
Bathrooms 6
Balcony 10
Floor 2
Elevator No
Heating Own heating system
Air conditioner Yes
Garage Yes
Parking space Yes
Yard Yes

More info за office во Centar Skopje

-

Населбата Centar е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Centar има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Centar имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Centar е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Centar. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Centar со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent office space in Center Skopje 550m2 empty Macedonia

For rent office space in Center Skopje 550m2 empty Macedonia

For rent office space in Center Skopje 550m2 empty Macedonia. The office space is organized as Sub level (125m2), Ground floor (125m2), First floor (150m2), Second floor (150m2). Currently has total of 15 rooms, two bathrooms and four balconies per floor, its own heating system, total of 15 AC units, parking space for 4-6 vehicles and one garage space at disposal.

30 other products in the same category: