For rent office space in Karpos Skopje 300m2 furnished Macedonia zoom

For rent office space in Karpos Skopje 300m2 furnished Macedonia

11526

New product

For rent office space in Karpos Skopje 300m2 furnished. Located near Ministry of Economy, office furniture included.

More details

Add to wishlist

Data sheet на office space во Karpos 1 Skopje

Service For rent
Property Office Space
Furnish Empty
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Karpos 1
Space m2 300
Bathrooms 2

More info за office space во Karpos 1 Skopje

-

Населбата Karpos 1 е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Karpos 1 има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Karpos 1 имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Karpos 1 е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Karpos 1. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Karpos 1 со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent office space in Karpos Skopje 300m2 furnished Macedonia

For rent office space in Karpos Skopje 300m2 furnished Macedonia

For rent office space in Karpos Skopje 300m2 furnished. Located near Ministry of Economy, office furniture included.

30 other products in the same category: