For rent office and warehouse space in Vizbegovo Skopje 2400m2 Macedonia

11492

Used

For rent office and warehouse space in Vizbegovo Skopje 2400m2. The building has total of three floors, with approx. surface of 450 - 500m2 each floor. The floors are interconnected by elevators. Has ground-level open space with  total of 500m2, its own parking lot. The estate is located in near vicinity of the main Skopje ring road and only 50 m from the Kachanik road (E-65).

More details

Add to wishlist

Data sheet на office space во Vizbegovo Skopje

Service For rent
Property Office Space
State of property In a new building
Furnish Empty
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Vizbegovo
Space m2 2400
Elevator Yes
Parking space Yes

More info за office space во Vizbegovo Skopje

-

Населбата Vizbegovo е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Vizbegovo има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Vizbegovo имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Vizbegovo е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Vizbegovo. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Vizbegovo со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent office and warehouse space in Vizbegovo Skopje 2400m2 Macedonia

For rent office and warehouse space in Vizbegovo Skopje 2400m2 Macedonia

For rent office and warehouse space in Vizbegovo Skopje 2400m2. The building has total of three floors, with approx. surface of 450 - 500m2 each floor. The floors are interconnected by elevators. Has ground-level open space with  total of 500m2, its own parking lot. The estate is located in near vicinity of the main Skopje ring road and only 50 m from the Kachanik road (E-65).

30 other products in the same category: