For rent Apartment in Vodno Skopje three rooms 78m2 furnished Macedonia

11489

Used

For rent Apartment in Vodno Skopje three rooms 78m2 furnished. The apartment is near by Turkish ambassy. This apartment in Vodno has two bedrooms, one bathroom, fully equipped kitchen with utensils.

More details

320 €

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Vodno Skopje

Service For rent
Property Apartment
State of property In a new building
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Vodno
Space m2 70
Rooms (total) 3 (2 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 1
Balcony 1

More info за apartment во Vodno Skopje

-

Населбата Vodno е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Vodno има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Vodno имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Vodno е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Vodno. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Vodno со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent Apartment in Vodno Skopje three rooms 78m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Vodno Skopje three rooms 78m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Vodno Skopje three rooms 78m2 furnished. The apartment is near by Turkish ambassy. This apartment in Vodno has two bedrooms, one bathroom, fully equipped kitchen with utensils.

30 other products in the same category: