For rent Apartment in Taftalidze Skopje two rooms 55m2 empty Macedonia

11469

Used

For rent Apartment in Taftalidze Skopje two rooms 55m2 empty. The apartment is located in a new building on fourth floor with elevator and balcony. This apartment in Taftalidze Skopje has one bedroom, the kitchen will be arranged accordingly, one bathroom, central heating system.

More details

180 €

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Taftalidze 1 Skopje

Service For rent
Property Apartment
State of property In a new building
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Taftalidze 1
Space m2 60
Rooms (total) 2 (1 bedroom)
Bathrooms 1
Balcony 1
Floor 4
Elevator Yes
Heating Central Heating
Air conditioner No

More info за apartment во Taftalidze 1 Skopje

-

Населбата Taftalidze 1 е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Taftalidze 1 има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Taftalidze 1 имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Taftalidze 1 е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Taftalidze 1. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Taftalidze 1 со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent Apartment in Taftalidze Skopje two rooms 55m2 empty Macedonia

For rent Apartment in Taftalidze Skopje two rooms 55m2 empty Macedonia

For rent Apartment in Taftalidze Skopje two rooms 55m2 empty. The apartment is located in a new building on fourth floor with elevator and balcony. This apartment in Taftalidze Skopje has one bedroom, the kitchen will be arranged accordingly, one bathroom, central heating system.

30 other products in the same category: