For rent Apartment in Taftalidze Skopje four rooms 120 m2 furnished Macedonia zoom

For rent Apartment in Taftalidze Skopje four rooms 120 m2 furnished Macedonia

11116

Used

For rent apartment in Taftalidze Skopje with four rooms of 120m2 furnished. The apartment is on the first floor with balcony. The living room has sofa and LED TV. This apartment in Taftalidze Skopje has three bedrooms, fully equipped kitchen with utensils, one bathroom with washing machine and air conditioner.

More details

900 €

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Taftalidze 1 Skopje

Service For rent
Property Apartment
State of property In a new building
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Taftalidze 1
Rooms (total) 4 (3 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 2
Balcony 1
Floor 1
Air conditioner Yes

More info за apartment во Taftalidze 1 Skopje

-

Населбата Taftalidze 1 е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Taftalidze 1 има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Taftalidze 1 имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Taftalidze 1 е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Taftalidze 1. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Taftalidze 1 со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent Apartment in Taftalidze Skopje four rooms 120 m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Taftalidze Skopje four rooms 120 m2 furnished Macedonia

For rent apartment in Taftalidze Skopje with four rooms of 120m2 furnished. The apartment is on the first floor with balcony. The living room has sofa and LED TV. This apartment in Taftalidze Skopje has three bedrooms, fully equipped kitchen with utensils, one bathroom with washing machine and air conditioner.

30 other products in the same category: