For rent Apartment in Kisela Voda Skopje two rooms 50m2 furnished Macedonia

11238

Used

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje two rooms 50m2 furnished. The apartment is on the third floor. This apartment in Kisela Voda Skopje has one bedroom, fully equipped kitchen with utensils and one bathroom.

More details

230 €

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Kisela Voda Rasadnik Skopje

Service For rent
Property Apartment
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Kisela Voda Rasadnik
Space m2 60
Rooms (total) 2 (1 bedroom)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 1
Floor 3
Elevator Yes

More info за apartment во Kisela Voda Rasadnik Skopje

-

Населбата Kisela Voda Rasadnik е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Kisela Voda Rasadnik има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Kisela Voda Rasadnik имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Kisela Voda Rasadnik е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Kisela Voda Rasadnik. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Kisela Voda Rasadnik со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje two rooms 50m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje two rooms 50m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje two rooms 50m2 furnished. The apartment is on the third floor. This apartment in Kisela Voda Skopje has one bedroom, fully equipped kitchen with utensils and one bathroom.

30 other products in the same category: