For rent Apartment in Kisela Voda Skopje three rooms 80m2 furnished Macedonia

11299

Used

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje three rooms 80m2 furnished. This is duplex apartment only 15 minutes walk from the center of the city. This apartment in Kisela Voda Skopje has two bedrooms, fully equipped kitchen with utensils and two bathrooms.

More details

320 €

Add to wishlist

Data sheet на apartment во Kisela Voda Rampa Skopje

Service For rent
Property Apartment
State of property In a new building
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Kisela Voda Rampa
Space m2 60
Rooms (total) 3 (2 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 2
Floor Attic
Elevator не
Heating Electrical heating

More info за apartment во Kisela Voda Rampa Skopje

-

Населбата Kisela Voda Rampa е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Kisela Voda Rampa има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Kisela Voda Rampa имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Kisela Voda Rampa е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Kisela Voda Rampa. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Kisela Voda Rampa со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje three rooms 80m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje three rooms 80m2 furnished Macedonia

For rent Apartment in Kisela Voda Skopje three rooms 80m2 furnished. This is duplex apartment only 15 minutes walk from the center of the city. This apartment in Kisela Voda Skopje has two bedrooms, fully equipped kitchen with utensils and two bathrooms.

30 other products in the same category: