Online only

For sale Property land 1000m2 in Nerezi Skopje Macedonia

11709

Used

For sale Property land 1000m2 in Nerezi Skopje Macedonia. Atractive location, easy acces by the main road.

More details

Add to wishlist

Data sheet на property land во Nerezi Skopje

Service For sale
Property Property land
State of property Building lot
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Nerezi
Space m2 1000

More info за property land во Nerezi Skopje

-

Населбата Nerezi е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Nerezi има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Nerezi имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Nerezi е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Nerezi. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Nerezi со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For sale Property land 1000m2 in Nerezi Skopje Macedonia

For sale Property land 1000m2 in Nerezi Skopje Macedonia

For sale Property land 1000m2 in Nerezi Skopje Macedonia. Atractive location, easy acces by the main road.

4 other products in the same category: