For rent House in Taftalidze Skopje ten rooms 480m2 empty Macedonia zoom

For rent House in Taftalidze Skopje ten rooms 480m2 empty Macedonia

11173

Used

For rent House in Taftalidze Skopje ten rooms 480m2 empty. The house has yard at disposal with total surface of 180m2. This house in Taftalidze Skopje has ten rooms, fully, four bathrooms, two balconies.

More details

2,200 €

Add to wishlist

Data sheet на house во Taftalidze 1 Skopje

Service For rent
Property House
Furnish Empty
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Taftalidze 1
Space m2 60
Rooms (total) 10
Bathrooms 2
Balcony 2

More info за house во Taftalidze 1 Skopje

-

Населбата Taftalidze 1 е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Taftalidze 1 има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Taftalidze 1 имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Taftalidze 1 е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Taftalidze 1. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Taftalidze 1 со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent House in Taftalidze Skopje ten rooms 480m2 empty Macedonia

For rent House in Taftalidze Skopje ten rooms 480m2 empty Macedonia

For rent House in Taftalidze Skopje ten rooms 480m2 empty. The house has yard at disposal with total surface of 180m2. This house in Taftalidze Skopje has ten rooms, fully, four bathrooms, two balconies.

30 other products in the same category: