For rent house floor in Center Skopje four rooms 120m2 furnished Macedonia

11333

Used

For rent house floor in Center Skopje four rooms 120m2 furnished. This house floor has three bedrooms, three bathrooms, three balconies, central heating system, air conditioning and garage space for three vehicles. 

More details

550 €

Add to wishlist

Data sheet на house floor во Centar Univerzalna Sala Skopje

Service For rent
Property House floor
State of property Renovated
Furnish Furnished
Country Macedonia
City Skopje
Neighborhood Centar Univerzalna Sala
Space m2 60
Rooms (total) 4 (3 bedrooms)
Kitchen Fully equipped
Bathrooms 3
Balcony 2
Floor 3
Elevator не
Heating Central Heating
Air conditioner Yes
Garage Yes

More info за house floor во Centar Univerzalna Sala Skopje

-

Населбата Centar Univerzalna Sala е идеална по многу нешта, но би ги издвоиле, брзата комуникација со центарот на градот и излезите од Skopje према западниот и источниот дел на Македонија. Centar Univerzalna Sala има доста паркови, зеленило и игралишта. Набавките можете да ги правите во локалниот шопинг центар, како и во некоја од продавниците на Тинекс, СП Маркет, КАМ, Рептил и Рамстор. Во Centar Univerzalna Sala имате градинка, основно и средно училиште, а доколку се јави потреба во близина имате и здравствен дом. Стапката на криминал во Centar Univerzalna Sala е многу ниска и овозможува сигурен и мирен живот. Повеќе фитнес и спортски или јога центри, ролер и велосипедски патеки овозможуваат здрав и активен живот во Centar Univerzalna Sala. Покрај брзите сообраќајници, големиот број автобуски линии овозможуваат брза и постојана комуникација на Centar Univerzalna Sala со останатите делови од Македонија и градот Skopje.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

For rent house floor in Center Skopje four rooms 120m2 furnished Macedonia

For rent house floor in Center Skopje four rooms 120m2 furnished Macedonia

For rent house floor in Center Skopje four rooms 120m2 furnished. This house floor has three bedrooms, three bathrooms, three balconies, central heating system, air conditioning and garage space for three vehicles. 

30 other products in the same category: