Агенција за недвижности во Македонија - ВЕРТИКАЛ

За нас

Агенцијата за недвижности Вертикал обезбедува ефикасно посредување за потребите на клиентот при продажба и издавање на недвижности во Македонија и странство.

Агенцијата за недвижности Вертикал претставува новина на пазарот при посредување за продажба и изнајмување на недвижност, од причина што освен основната дејност посредување, нуди и правна помош при изнајмување и продажба на недвижностите со цел обезбедување на правна сигурност за клиентите. Преку нашиот стручен тим кој Ви стои на располагање, во краток временски период можете да ја одредите најдобрата реална цена врз основа на која ќе купите или ќе го продадете Вашиот недвижен имот.

На располагање ви е следнава правна помош: