• Kuka-1

  Прекрасни Куќи и Вили

  Раскошни пространи идеално позиционирани и балансирани прекрасни куќи и вили

 • More-2

  Свој имот на море

  Најповолниот период за купување вила куќа апартман или студио покрај море

 • Stan-3

  Пространи станови

  Раскошни пространи идеално позиционирани прекрасни станови и апартмани

 • Недвижности

  Нудиме информации за голем избор на недвижности

 • Помош

  Контактирајте не за додатни информации

 • Плаќање

  Флексибилен избор и помош при финансиски аранжмани

Macedonia Real Estates - VERTICAL

Агенцијата за недвижности Вертикал обезбедува ефикасно посредување за потребите на клиентот при продажба и издавање на недвижности во Македонија и странство.

Агенцијата за недвижности Вертикал претставува новина на пазарот при посредување за продажба и изнајмување на недвижност, од причина што освен основната дејност посредување, нуди и правна помош при изнајмување и продажба на недвижностите со цел обезбедување на правна сигурност за клиентите. Преку нашиот стручен тим кој Ви стои на располагање, во краток временски период можете да ја одредите најдобрата реална цена врз основа на која ќе купите или ќе го продадете Вашиот недвижен имот.